Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Με ανεβασμένα ποσοστά στην Ημερίδα του Ο.Α.Μ.Θ.

    Ο Σαλονικιός αναζήτησε μάταια ενέργεια στο ποπ-κορν.      
   Την Τετάρτη 23 Μαρτίου ο Σύλλογός μας έκανε «απόβαση» στην Ημερίδα Ζευγών του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Θεσσαλονίκης με δύο «καταδρομικά». Ο Άγγελος Μαυρίδης με τον Γιάννη Μπαχά και ο Δημήτρης Σαλονικιός με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο διεμβόλισαν τους μαθητές του Γιώργου Πουρλιώτη, που διαθέτουν σημαντική εμπειρία και γνώσεις, και απέσπασαν υψηλά ποσοστά και βαθμολογία., τόσο στην  Ημερίδα του Ομίλου όσο σε Πανελλαδικό επίπεδο.
    Την προσοχή του Παπαδόπουλου απέσπασε η νεαρή αντίπαλος του.
   Η τελική βαθμολογία της Ημερίδας ήταν η εξής:
1. Πεϊνιρτζόγλου Λ.-  Σαπουντζής Η., 78 πόντοι, σκορ 61,90%.
2. Ανδρεάδου Α.- Μακουλίδης Σ., 71 πόντοι, σκορ 56,35%.
3. Βίγλη Μ.- Κυρβέης Δ., 66 πόντοι, σκορ 52,38%.
4. Καφαντάρη Ζ.- Καφαντάρης Ν., 65 πόντοι, σκορ 51,59%.
5. Σαμαρά Χ.- Κωνσταντινίδης Α., 64 πόντοι, σκορ 50,79%.
6. Μαυρίδης Άγγελος- Μπαχάς Ι., 57 πόντοι, σκορ 45,24.
7. Κατούλα Ν.- Γιαννακόπουλος Κ., 54 πόντοι, σκορ 42,86%.
8. Παπαδόπουλος Δ.- Σαλονικιός Δ., 49 πόντοι, σκορ 38,89%.
    Καταπονημένος και καταποντισμένος στην 8η θέση.      
   Η Ημερίδα διεξήχθη ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα και αξιολογήθηκαν 186 ζεύγη. Το ζεύγος που κατέκτησε την πρώτη θέση στην Ημερίδα μας πήρε και την τρίτη θέση Πανελληνίως, γεγονός που δείχνει και την δυναμική της συμμετοχής των δικών μας ζευγών.  
   Οι αρχικοί ενδοιασμοί μας για το έγκαιρο (on time) και έγκυρο παιχνίδι των αθλητών μας απέναντι σε έμπειρους παίκτες που αγωνίζονται κάθε εβδομάδα, ήταν αβάσιμοι καθώς το γεγονός ότι διαθέτουμε στον τομέα της συνέπειας στον χρόνο, τεράστια πείρα από τις αθλοπαιδιές, αλλά και δεν έχουμε στις τάξεις μας καπνιστές (δεν χρειαζόμαστε άρα τακτικά διαλείμματα ), ενώ τέλος παίζουμε, ως επί το πλείστον, συντηρητικά μας καθιστά στα συγκεκριμένα Τουρνουά «αθλητικά πρότυπα» αλλά και πηγή περηφάνιας του Δασκάλου μας Γιώργου Οικονομόπουλου.
   Σε εξέλιξη βρίσκεται και το Εσωτερικό 6ήμερο Μαθητικό Τουρνουά του Ελλάνιου Δία όπου συμμετέχουν ενήλικοι αλλά και αρκετοί μαθητές των Γυμνασίων και των Λυκείων της Καλαμαριάς που προσέρχονται στον Σύλλογο καθημερινά.
Δεν κοιτάς και λίγο τα συμβόλαια σου αντί τον φακό, Δημήτρη; 

1 σχόλιο: