Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Κάναμε το Πρώτο Μαθητικό Τουρνουά μας.

    Με πουκάμισο για τα σαλούν της Άγριας Δύσης.       
   Επιτέλους, κατορθώσαμε να οργανώσουμε και να φέρουμε σε πέρας το 1ο Μαθητικό Τουρνουά του Συλλόγου μας, στηριζόμενοι εξ’ ολοκλήρου στις δικές μας δυνάμεις. Τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου στον φιλόξενο χώρου του Ομίλου Αγωνιστικού Μπρίτζ Θεσσαλονίκης συγκεντρώσαμε έξι ζευγάρια αθλητών και δημιουργήσαμε το ανταγωνιστικό εκείνο κλίμα που έχει ανάγκη η ομάδα μας για να αποκτήσει ορμή και δυναμισμό. Ο δάσκαλος μας Γιώργος Οικονομόπουλος μας δίδαξε όλα τα μυστικά της διοργάνωσης ενός εσωτερικού Τουρνουά, καθώς και κάποια που δεν το επιδίωξε, και μας καθοδήγησε με μαεστρία σε όλη τη διάρκεια του.
    Οι μεγάλοι παίκτες μας με τους μικρούς σε τέλεια αρμονία. 
   Στους οκτώ γύρους που παίξαμε την παράσταση έκλεψαν οι παίδες αθλητές μας, των οποίων η στρατολόγηση πρέπει να χρεωθεί αποκλειστικά στον Δάσκαλο που χάνει καμία ευκαιρία να προσελκύσει νέους παίκτες στο σπορ. Οι Οικονομόπουλος Νίκος και Γρηγοριάδης Γιώργος, που τερμάτισαν τρίτοι, και οι Μπακογιώργος Δημήτρης και Αλτουνιάν Άρης, έκτοι, αντέταξαν ισχυρή αντίσταση στους πιο έμπειρους μαθητές αλλά δεν μπόρεσαν να αποφύγουν τις τελευταίες θέσεις της τελικής κατάταξης. Στις ψηλότερες θέσεις αναρριχήθηκαν οι Νόντας Φουντουκάκης και Δημήτρης Παπαδόπουλος, πρώτοι με 50 πόντους και 15 Master Points και οι Γιάννης Μπαχάς και Σοφία Παπαδοπούλου με 44,5 πόντους και 10 master Points. Τέλος, στην τέταρτη θέση έμειναν οι Δημήτρης Σαλονικιός και Άγγελος Μαυρίδης, με 35,50 πόντους.
                                                            
   Το Τουρνουά θα συνεχιστεί με τη 2η Ημερίδα την ερχόμενη Δευτέρα την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο. Περιμένουμε περισσότερους συμπαίκτες για να αυξηθεί ο ανταγωνισμός και η άμιλλα.
Η έκπληξη του Τουρνουά Σοφία Παπαδοπούλου.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου